Medlemstilbud og aktiviteter

Gjennom våre ulike aktiviteter, nettverk og kompetansetilbud for bærekraft, støtter vi medlemsbedriftene i mer ansvarlig forretningsdrift og konkret i å finne fremtidsrettede businessløsninger som bidrar til at vi når bærekrafts- og klimamålene.

Noe av det vi tilbyr våre medlemmer er:

 

 

 

  • Spill inn saker og sparr med oss på det næringspolitiske knyttet til bærekraft. Vi deltar på høringer og lignende og er alltid ute etter innspill.

 

  • Sparring med våre regionledere som har særlig ekspertise og kjennskap til regionen. Vi har egne kontorer i Nord-Norge, Møre og Romsdal og Vestland.

 

  • Deltakelse på åpne arrangementer rundt Norge om alt fra nye reguleringer til spennende klimaløsninger. Se mer i vår arrangementskalender.

 

  • Felles presseutspill og kronikker på ulik bærerkaftstematikk.
  • Dra nytte av å være en del av verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft. Få tilgang og sceneplass på internasjonale arrangementer.

  • Vær en del av vår «Fremtidens Næringslivs-scene» på Arendalsuka.

 

 

Som medlem er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på medlem@globalcompact.no eller direkte med noen av våre ansatte.

Se våre utvalgte kurs og nettverk
Kurs du kan melde deg på
Climate Ambition Accelerator: lær å sette vitenskapsbaserte klimamål

Har du ennå ikke satt deg konkrete mål for å kutte klimagassutslipp, eller virker de tekniske kravene og metodene overveldende? Start reisen din ved å forplikte deg til vitenskapsbaserte klimamål og akselerere fremgangen mot Net Zero gjennom Climate Ambition Accelerator.

Pågående / kommende kurs
SDG Innovation Accelerator

Facilitate the next generations through the SDG Innovation Accelerator. A program that has been developed to engage young professionals to promote sustainability within the business, drive innovation and deliver concrete solutions with potential market value for the company. Get in touch here to learn more!

SDG Ambition

Sett inn støtet for den transformative endringen som trengs for å nå de 17 bærekraftsmålene. Ta del i vårt “SDG Ambition”- akseleratorprogram for å utforske forretningsmuligheter, bygge robusthet og legge til rette for langsiktig vekst. Ta kontakt her for å lære mer!

Sustainability by Design

Sustainability by Design is a four-month sustainability course, with a focus on design thinking to drive innovation across companies and organisations. The course facilitates sustainable progress for both people and the planet. With you  here !

 

Target Gender Equality

Target Gender Equality hjelper din bedriften med å sette og nå tydelige mål for å øke likestilling og kvinners representasjon i næringslivet. Ta kontakt her for å lære mer!

Åpenhetsloven 101 – En introduksjon

Trenger dere en introduksjon til åpenhetslovens krav og aktsomhetsvurderinger?

Start reisen med et tredagers kurs, holdt av UN Global Compact Norge og Etisk handel Norge, der du får en praktisk gjennomgang av metoden aktsomhetsvurderinger og eksempler på god praksis i næringslivet.

Ta kontakt her for å lære mer!

Nettverk
Bærekraftsnettverk for styremedlemmer

Un Global Compact Norge, Skift, DNV og Futureboards lanserer «Bærekraftsnettverk for styremedlemmer.»

 

Rapporteringsnettverk

Rapportering innen samfunnsansvar, klima og bærekraft blir mer og mer vanlig, og kan snart være et krav for alle selskaper. Dette nettverket er opprettet for å dele erfaringer og lære mer om rapportering.

Hold deg oppdatert på våre ulike nettverk og løsningsplattformer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev