Medlemstilbud og aktiviteter

Gjennom våre ulike aktiviteter, nettverk og kompetansetilbud for bærekraft, støtter vi deltakende bedrifter og organisasjoner i mer ansvarlig forretningsdrift og konkret med å finne fremtidsrettede forretningsløsninger som bidrar til at vi når bærekrafts- og klimamålene.

Noe av det vi tilbyr våre medlemmer er:

Kompetanse

Nettverk og erfaringsutveksling

Politikk og media

  • Spill inn saker og sparr med oss på det næringspolitiske knyttet til bærekraft. Vi deltar på høringer og lignende møteplasser og er alltid ute etter virksomhetenes innspill.
  • Mulighet for å nominere virksomhetens toppleder til å delta på møte i Regjeringens topplederforum for bærekraftsmålene.
  • Felles presseutspill og kronikker på ulik bærekraftstemaer.

Regional tilstedeværelse

  • Sparring med våre regionledere som har særlig ekspertise og kjennskap til de enkelte regionene. Vi har egne kontorer i Nord-Norge, Møre og Romsdal og Vestland.
  • Nettverksmuligheter og kurs i regionene vi er til stede i.

Arrangementer

  • Deltakelse på åpne arrangementer Norge rundt om ulike temaer, fra nye reguleringer til spennende klimaløsninger under utvikling. Se mer i vår arrangementskalender.
  • Vær en del av vår «Fremtidens Næringslivs-scene» på Arendalsuka.
  • Dra nytte av å være en del av verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft. Få nominasjonsbasert tilgang og sceneplass på internasjonale arrangementer som høynivåuken ved FNs generalforsamling.

Som medlem er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss via medlem@globalcompact.no eller direkte i kontakt med noen av våre ansatte.

Se våre utvalgte kurs og nettverk
Kurs du kan melde deg på
Climate Ambition Accelerator: lær å sette vitenskapsbaserte klimamål

Har du ennå ikke satt deg konkrete mål for å kutte klimagassutslipp, eller virker de tekniske kravene og metodene overveldende? Start reisen din ved å forplikte deg til vitenskapsbaserte klimamål og akselerere fremgangen mot Net Zero gjennom Climate Ambition Accelerator.

Pågående / kommende kurs
SDG Innovation Accelerator

Støtte og inspirere neste generasjons innovatører innen bærekraft gjennom SDG Innovation Accelerator. Et program utviklet for å engasjere yngre yrkesaktive slik at også de kan stimulere til bærekraftig virksomhet, drive innovasjon, og skape konkrete løsninger med markedspotensiale for virksomheten deres. Ta kontakt her for å finne ut mer!

SDG Ambition: Akselerere integrasjonen av bærekraftsmålene i virksomheten

Ettersom vi nærmer oss 2030-fristen for å nå bærekraftsmålene til FN, blir bedrifter i økende grad ansett som en del av løsningen. Bli med i vårt «SDG Ambition Accelerator»-program for en praktisk tilnærming om hvordan man kan inkorporere bærekraftsmålene i egen virksomhet og for å utforske mulighetene for å skape langsiktig verdi for din bedrift og for samfunnet.

Sustainability by Design

Sustainability by Design is a four-month sustainability course, with a focus on design thinking to drive innovation across companies and organisations. The course facilitates sustainable progress for both people and the planet. With you  here !

 

Target Gender Equality

Target Gender Equality hjelper din bedrift med å sette og nå tydelige mål for å øke likestilling og kvinners representasjon i bedriften og næringslivet. Ta kontakt her for å lære mer!

Åpenhetsloven 101 – En introduksjon

Trenger dere en introduksjon til åpenhetslovens krav og aktsomhetsvurderinger?

Start reisen med et tredagers kurs, holdt av UN Global Compact Norge og Etisk handel Norge, der du får en praktisk gjennomgang av metoden aktsomhetsvurderinger og eksempler på god praksis i næringslivet.

Ta kontakt her for å lære mer!

Nettverk
Bærekraftsnettverk for styremedlemmer

UN Global Compact Norge, Skift, DNV og Futureboards lanserer «Bærekraftsnettverk for styremedlemmer».

 

Rapporteringsnettverk

Rapportering innen samfunnsansvar, klima og bærekraft vokser raskt, og vil snart være et krav for de fleste selskaper.

Dette nettverket er opprettet for å dele erfaringer knyttet til rapportering og lære mer om temaet.

Hold deg oppdatert på våre ulike nettverk og løsningsplattformer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev