Medlemstilbud og aktiviteter

Gjennom våre ulike nettverk og kompetanseprogram for bærekraft, støtter vi medlemsbedriftene i mer ansvarlig forretningsdrift og konkret i å finne fremtidsrettede businessløsninger som bidrar til at vi når bærekrafts- og klimamålene.

Kompetanseprogram for bærekraft
Se våre utvalgte kurs og nettverk
Ansvarlig næringsliv
Climate Ambition Accelerator: sett vitenskapsbaserte klimamål (påmelding åpner februar 2023)

Har dere ennå ikke satt konkrete mål om å kutte klimagassutslipp, eller virker de tekniske kravene og metoden overveldende? Start reisen med å sette vitenskapsbaserte klimamål gjennom Climate Ambition Accelerator. Ta kontakt her for å lære mer!

SDG Ambition

Sett inn støtet for den transformative endringen som trengs for å nå de 17 bærekraftsmålene. Ta del i vårt “SDG Ambition”- akseleratorprogram for å utforske forretningsmuligheter, bygge robusthet og legge til rette for langsiktig vekst. Ta kontakt her for å lære mer!

Target Gender Equality

Target Gender Equality hjelper din bedriften med å sette og nå tydelige mål for å øke likestilling og kvinners representasjon i næringslivet. Ta kontakt her for å lære mer!

Åpenhetsloven 101 – En introduksjon

Trenger dere en introduksjon til åpenhetslovens krav og aktsomhetsvurderinger?

Start reisen med et tredagers kurs, holdt av UN Global Compact Norge og Etisk handel Norge, der du får en praktisk gjennomgang av metoden aktsomhetsvurderinger og eksempler på god praksis i næringslivet.

Ta kontakt her for å lære mer!

Bærekraft som forretningsmulighet
SDG Innovation Accelerator

Legg til rette for de neste generasjonene gjennom SDG Innovation Accelerator. Et program som er utviklet for å engasjere unge fagpersoner til å fremme bærekraft innad i virksomheten, drive innovasjon og levere konkrete løsninger med potensiell markedsverdi for bedriften. Meld dere på her!

Sustainability by Design

Sustainability by Design er et fire måneders bærekraftskurs, med fokus på design thinking for å drive innovasjon på tvers av bedrifter og organisasjoner. Kurset legger til rette for bærekraftig fremgang for både mennesker og planeten. Med dere på her!

 

Nettverk
Bærekraftsnettverk for styremedlemmer

Un Global Compact Norge, Skift, DNV og Futureboards lanserer «Bærekraftsnettverk for styremedlemmer.»

 

Rapporteringsnettverk

Rapportering innen samfunnsansvar, klima og bærekraft blir mer og mer vanlig, og kan snart være et krav for alle selskaper. Dette nettverket er opprettet for å dele erfaringer og lære mer om rapportering.

Interessert i flere av programmene? Sjekk ut vårt kompetanseprogram for bærekraft.

Hold deg oppdatert på våre ulike nettverk og løsningsplattformer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev