Rapporteringsnettverk

Rapportering innen samfunnsansvar, klima og bærekraft blir mer og mer vanlig, og kan snart være et krav for alle selskaper. Dette nettverket er opprettet for å dele erfaringer og lære mer om rapportering.

Fire råd for rapportering
Møter i rapporteringsnettverket

På høy tid

12. desember hadde vi første møte i rapporteringsnettverket. På tross av at det var rett før jul og på relativt kort varsel, var det fullsatt sal. Det viser hvor viktig del av arbeidet rapportering er for mange som jobber med bærekraft i næringslivet, og at det var på høy tid å få på plass et rapporteringsnettverk!

Gode råd

På møtet ble det delt råd, tips og gitt nyttig informasjon av erfarne rapportører. Karoline Hjertø er bærekraftssjef i Sparebank 1 Østlandet og styremedlem i UN Global Compact Norge og har lang erfaring på området. Andreas Friis er leder i Sustainability Hub. Direktør i Global Compact Norge, Kim Gabrielli presenterte SDG Compass og fortalte om krav til den årlige rapporten man som medlem i UN Global Compact må levere.

Neste møte

Fikk du ikke med deg møtet? Fortvil ikke, det var garantert ikke det siste. Følg med i kalenderen  og abonner på vårt nyhetsbrev for ikke å gå glipp av neste møte i rapporteringsnettverket for våre medlemmer.

 

Arrangement

UN Global Compact Norges nettverk for rapportering (Sustainability Reporting Network) arrangerer et digitalt arrangement med praktisk informasjon i hvordan du kan implementere taksonomi i din virksomhet, 26.februar. Få innsikt i hvordan andre selskaper anvender taksonomi, samt anbefalinger om hva du bør fokusere på i år. Mer info og påmelding til arrangementet finner du her.