Rapporteringsnettverk

Rapportering innen samfunnsansvar, klima og bærekraft blir mer og mer vanlig, og kan snart være et krav for alle selskaper. Dette nettverket er opprettet for å dele erfaringer og lære mer om rapportering.

Fire råd for rapportering
Møter i rapporteringsnettverket

På høy tid

12. desember hadde vi første møte i rapporteringsnettverket. På tross av at det var rett før jul og på relativt kort varsel, var det fullsatt sal. Det viser hvor viktig del av arbeidet rapportering er for mange som jobber med bærekraft i næringslivet, og at det var på høy tid å få på plass et rapporteringsnettverk!

Gode råd

På møtet ble det delt råd, tips og gitt nyttig informasjon av erfarne rapportører. Karoline Hjertø er bærekraftssjef i Sparebank 1 Østlandet og styremedlem i UN Global Compact Norge og har lang erfaring på området. Andreas Friis er leder i Sustainability Hub. Direktør i Global Compact Norge, Kim Gabrielli presenterte SDG Compass og fortalte om krav til den årlige rapporten man som medlem i UN Global Compact må levere.

Neste møte

Fikk du ikke med deg møtet? Fortvil ikke, det var garantert ikke det siste. Følg med i kalenderen  og abonner på vårt nyhetsbrev for ikke å gå glipp av neste møte i rapporteringsnettverket for våre medlemmer.

 

Arrangement

UN Global Compact Norges nettverk for rapportering (Sustainability Reporting Network) arrangerer et digitalt arrangement med praktisk informasjon i hvordan du kan implementere taksonomi i din virksomhet, 26.februar. Få innsikt i hvordan andre selskaper anvender taksonomi, samt anbefalinger om hva du bør fokusere på i år. Mer info og påmelding til arrangementet finner du her.

 

EU Taxonomy: Practical Insights on Sustainability Reporting

What do you need to know about EU Taxonomy in 2021?

 

UN Global Compact’s Communication on Progress Report and SDG Action Manager

Join UN Global Compact Norway for an event covering the Communication on Progress (CoP) report and the SDG Action Manager – a tool to learn about, manage, and improve sustainability performance.

 

Bærekraftsrapportering for Små og Mellomstore Bedrifter (SMBer)

Hvordan kan små og mellomstore bedrifter best rapportere på bærekraft? Hva vil bankene kreve? Bli med i FNs Global Compact Norge for et Sustainability Reporting Network-arrangement spesielt designet for å gi SMBer praktisk informasjon og råd om bærekraftsrapportering. Vi vil høre fra SpareBank 1 Østlandet om hva bankene vil forvente av SMB, etterfulgt av bransjeeksempler på SMB som arbeider med bærekraftsrapportering, inkludert Fana Sparebank, Scatec Solar og Atlantic Sapphire

Reporting on emissions through Science Based Targets (SBT)

Why are Norwegian companies setting science-based targets? How can you set them? Join UN Global Compact Norway’s Sustainability Reporting Network event and hear from CEMAsys and Agder Energi on the process, challenges, and benefits of measuring emissions and setting these targets. We will also present UN Global Compact’s Climate Ambition Accelerator, a six-month program designed to equip companies with the skills needed to set science-based targets and work towards net-zero emissions by 2050.