Bærekraftslederprogrammet

Syns du det er vanskelig å balansere alle krav og forventninger til deg som bærekraftsleder?  

 

UN Global Compact Norge i samarbeid med Nordnorsk lederutvikling (NNL) inviterer til Bærekraftslederprogrammet. Vi anerkjenner utfordringene som bærekraftsledere står overfor, fra å få oppslutning internt til å vise ledelsen verdien av bærekraftsinitiativer. Programmet er laget spesielt for deg som har ansvar for bærekraft i virksomheten. De fleste som har deltatt i programmet tidligere har vært i rollen en stund, og kjent på utfordringene i denne rollen.

Ønsker du å lære mer om ledelse, og å lykkes med gjennomføring og implementering av bærekraftstiltak? Bli med oss for å få innsikt fra både eksperter og kolleger fra hele Norge, og sammen skape en robust plattform for fremtidig bærekraftsledelse.

 

 

Påmelding til Lederprogram for bærekraftsledere - 2024

Navn(Påkrevd)
Firma(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Pris for Bærekraftslederprogrammet er 35 000 NOK for medlemmer av UN Global Compact. Reise- og oppholdsutgifter kommer i tillegg til programavgiften og vil etterfaktureres. Ved å sende inn skjemaet godtar du våre personvilkår.

Innhold for bærekraftslederprogram finner du her

 

Hva vil du få ut av programmet? 

  • Trygghet i rollen som bærekraftsleder: Forstå ulike tilnærminger og få verktøy til å forme din unike bærekraftsrolle. 
  • Kompetanse innenfor ledelse: Overførbare ledelsesverktøy nyttige for enhver endringsleder. 
  • Ferdigheter til bruk i egne prosesser: Praktiske verktøy tilpasset din virksomhet. 
  • Selvinnsikt: Utforsk og forstå dine styrker og svakheter som leder. 
  • Nettverk: Koble deg til en gruppe bærekraftsledere for felles problemløsning og fremtidig samarbeid. 
  • Erfaringsdeling i praksis: Bli klokere sammen ved å dele og lære fra erfaringer til mennesker med lignende roller og utfordringer.
Møt våre eksperter og veiledere
Vi er stolte av å introdusere de to dyktige programlederne som vil veilede deg gjennom Bærekraftslederprogrammet. Med en kombinasjon av dyp kunnskap om bærekraft og praktisk erfaring i ledelse, er de her for å sikre at du får det meste ut av dette programmet.
Christoffer Ringnes Klyve er programleder og ansvarlig for bærekraft i NNL. Hans ekspertise ligger i å hjelpe virksomheter og ledere med hvordan løse organisatoriske utfordringer. Han bistår ledere med å lage og ikke minst gjennomføre gode bærekraftstrategier. Han har fra tidligere lang erfaring fra Fremtiden i våre hender og har vært utenlandssjef i Utviklingsfondet.
Lotte Lindbjør er regionleder for Nord-Norge i UN Global Compact Norge. Hun har bred erfaring i å utvikle kompetanseprogrammer og verktøy særlig rettet mot små og mellomstore bedrifter, og har tidligere lang erfaring fra Røde Kors.

Mer informasjon 

Påmeldingsfristen er 1.juli 2024.
Kurset gjennomføres denne gangen i Oslo, men er åpent for deltakere over hele landet. 

Kontakt oss