Suksesshistorier

Arbeidet med bærekraftig næringsliv er godt igang og mange norske bedrifter er allerede kommet lang med utviklingen av bærekraftige forretningsmuligheter.

Behovet for konkrete løsninger på bærekraftsutfordringene er stort og UN Global Compact er et internasjonalt nettverk av bedrifter som ønsker å tilby markedet løsninger på problemene vi står ovenfor. Tanken bak UN Global Compact er at det er bedriftene og det private næringslivet som er best egnet til presentere markedet med løsningene. I tillegg til at fremtidens konsumenter forventer at bedriftene tar samfunnsansvar, bør bærekraft  i seg selv være godt for bunnlinjen.

Våre suksesshistorier om bærekraft viser hvordan bærekraft har blitt et konkurransefortrinn for bedriftene som implementerer bærekraftstrategier som en del av bedriftens DNA.

Orkla er en ledende leverandør til dagligvarehandel, storhusholdning, faghandel, apotek og bakerimarkedet, med virksomhet i mer enn 20 land. Omsetning 2019: 43,6 millialder kr. Antall ansatte på Oslo-kontoret: rundt 900. Naturli Café ble åpnet 17. august.

– Bærekraft er en kilde til innovasjon

Den nye Naturli Café hos Orkla åpner øynene for plantebasert mat.Les mer

Mills har allerede halvert matsvinnet

Halvert matsvinnet

Mills var første norske produsent til å halvere matsvinnet.Les mer

Bærekraftsnyheter rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev