Stillingsutlysning: praktikant til Tromsø-kontoret

Publisert 21.12.2021 av UNGC Norge

UN Global Compact Norge søker nå en praktikant som kan tiltre på regionkontoret i Tromsø våren 2022. Vi søker en selvstendig og pliktoppfyllende student som ønsker å lære mer om bærekraft og prosjektarbeid i vårt regionale arbeid.

I denne stillingen vil du arbeide under regionleder i Nord-Norge, Lotte Lindbjør, med regionalt næringsliv, akademia, organisasjonsliv og det offentlige. Regionkontoret har ansvar for Troms og Finnmark, Nordland og Svalbard, og er organisert under avdeling for region og politikk i UN Global Compact Norge.

Avdelingen har regionale prosjekter i Agder, Viken, Vestland, Nord-Norge og Møre og Romsdal. Din oppgave vil være å fordype deg prosjekter i Nord-Norge, men også bistå teamet i andre regioner og nasjonalt. Du vil komme med innspill og løsninger. Du vil bidra i eksterne møter med bedrifter, samt utarbeide materiale som vil bli brukt i direkte inn i de regionale prosjektene.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og etablere virkningsfulle bærekraftsinitiativ for næringslivet
  • Skrive søknader og møte finansielle aktører 
  • Rekruttere og være i dialog med bedrifter som ønsker å styrke bærekraftsarbeidet sitt 
  • Bistå og arbeidet i team med utvikling av organisasjonens regionale fokus  

Sentrale ferdigheter for å lykkes i jobben er:

  • Kjennskap til politisk arbeid, bærekraft og/eller næringsliv
  • Ha god evne til skriftlig framstilling og gode analytiske evner
  • Systematisk, effektiv og god gjennomføringsevne
  • Stor arbeidskapasitet og evne til å tåle tidvis høyt arbeidspress
  • Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i både norsk og engelsk
  • Grunnleggende ferdigheter i Microsoft Office

Hos oss vil du få en innholdsrik og givende hverdag med store muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag. Du vil som praktikant få muligheten til å påvirke i regionale prosjekter. Du vil også få innsikt inn i bærekraftsarbeidet til en rekke aktører, som akademia, næringslivet, det offentlige og organisasjoner.

Vi søker fortrinnsvis studenter med erfaring innen prosjektledelse eller prosjektkoordinering, men det er ikke et krav. Det er en fordel med interesse for politikk og bærekraft. Vi er åpne for flere fagbakgrunner. Vi søker fortrinnsvis studenter som har praksis som en del av studiene.

Vi tar imot søknader løpende, men håper å få riktig kandidat på plass så snart som mulig. Kontor i Tromsø. Stillingsprosent avgjøres i dialog med kandidaten og kan tilpasses.

Dersom du har spørsmål om oss eller stillingen er det bare å ta kontakt på telefon, mail eller lese mer om oss på våre nettsider. Regionleder Lotte Lindbjør kan kontaktes på Lotte.Lindbjor@globalcompact.no eller 99 77 86 56.