Registrer arrangement - UN Global Compact Norway

Registrer arrangement

Informasjon om registreringen

UN Global Compact Norge ønsker å fremme og sette fokus på det gode arbeidet som gjøres med bærekraft og legger derfor til rette for at både medlemmer av UN Global Compact Norge og andre eksterne kan vise sine arrangementer i kalenderen. Ønsker du mer informasjon om verdien av medlemskapet i UN Global Compact, gå inn på våre medlemssider.  

Husk at denne kalenderen er et verktøy for å dele arrangementet med andre som er interessert i, og/eller jobber med bærekraft. Den erstatter ikke de nøysomme arbeidet med å invitere deltakere personlig, dele i sosiale medier og sende ut nyhetsbrev. 

Kriterie for å legge ut et arrangement i bærekraftskalenderen er at arrangementet omhandler et eller flere av FNs 17 bærekraftsmål.

Etter at du har registrert et arrangement vil det kunne ta opptil et par dager før det blir godkjent av oss, men vanligvis mye raskere. Hvis det er et event det haster å få ut, er det bare å sende en epost til kommunikasjon@globalcompact.no , så gjør vi så godt vi kan for å få det ut umiddelbart.