Nytt samarbeid med Abelia i Fremtidens Næringsliv

Publisert 11.01.2021 av UNGC Norge

Hos UN Global Compact Norge står bærekraftsmålene sterkt, spesielt syntes vi det er viktig med samarbeid for å nå målene (SDG17). Derfor er vi veldig fornøyde med at Abelia fra november 2020 har blitt med som partner i magasinet og podkasten «Fremtidens næringsliv».  

 

  

CEO i UN Global Compact Norge, Kim Gabrielli & administrerende direktør i Abelia, Øystein E. Søreide

– Fremtidens næringsliv er digitalt og bærekraftig. Det er målet, men veien er ikke like tydelig for alle. Derfor vil jeg gjennom 2021 jobbe sammen med UN Global Compact Norge for å grave frem enda mer inspirasjon, gode ideer og beste praksis-eksempler fra bedriftene som jobber for å skape fremtidens næringsliv, sier Øystein E. Søreide, administrerende direktør i Abelia.  

 

–Vi er veldig glade for at vi har fått Abelia med på laget i podkasten og magasinet Fremtidens Næringsliv, og er sikre på at det vil styrke både innhold og rekkevidde, sier Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge. 

 

 

 

 

 

 

Administrerende direktør i Abelia skal sammen med vår egen Kim N. Gabrielli lede podkasten. Første episode med Abelia var allerede 11. desember og omhandlet bærekraftig finans i utviklingspolitikken. 17. desember var det livepodkast med Konsernsjef i KLP Sverre Thornes og administrerende direktør i Accenture Norge, Tonje Sandberg om hvordan bærekraftsledelse både kan være lønnsomt og et viktig konkurransefortrinn. En veldig spennende start på et samarbeid vi ser frem til.  

 

Skal fremtidens næringsliv bli et bærekraftig næringsliv trenger vi gode eksempler og løsninger fra bedrifter som jobber målrettet mot bærekraftsmålene. Dette ønsker vi sammen med Abelia og fronte i Fremtidens Næringsliv sin podkast og magasin.