Bli med på digitalt alternativ til Arendalsuka!
Siden årets politiske festival utgår ønsker vi å tilby et digitalt alternativ i påvente av å igjen kunne samles i Arendal neste år

Sjelden har Arendalsuka vært mer relevant: Korona- og klimakrise, tøft globalt samarbeidsklima og det amerikanske valget står for døren. Men i år satt pandemien effektivt stopp for årets politiske høydepunkt og sensommeridyll i sørlandsbyen. Derfor går vi i bresjen for et digitalt alternativ til Arendalsuka: Vi sørger for at de nødvendige debattene skjer og lar de politiske festivalgjengerne sette hverandre stevne på nettet, mens vi lengter til neste år da vi igjen kan diskutere politikk i Pollen.

Årets digitale utgave vil stå i næringslivets tegn. For skal vi få til de enorme endringene vi står ovenfor i bærekraftens tiår, er fremtidens næringsliv nøkkelen. Pandemien har minnet oss på hvor avgjørende arbeidsplasser, lønn og skatteinntekter er for landet vårt. Den kortsiktige koronakrisen vil kunne virke som en glemt sommer, sammenliknet med en uendelig lang klimavinter, om vi ikke klarer å levere på målene i Parisavtalen.

Ønsker du å leie studio eller rom for å arrangere et digitalt møte under det digitale alternativet til Arendalsuka? Ta kontakt med vår eventansvarlig, så hjelper vi deg med det. Ta kontakt nedenfor.

Kontakt oss

Marked- og partneransvarlig

Alle bærekraftsmålene