Dette skjer i UN Global Compact Academy denne høsten

Alt du trenger å få med deg ved UN Global Compact Academy, samlet på ett sted.

OCTOBER ACTION CHALLENGE

I denne månedens Action Challenge inviterer vi deg til å ta det nyeste digitale Academy kurset. Her lærer man om de fire prinsippene som finansdirektører kan implementere for å bygge langsiktig bærekraftig verdi gjennom strategisk og finansiell implementering av bærekraftsmålene.

Ta et digitalt kurs på 30 minutter innen slutten av oktober og motta et CFO Principles merke du kan dele i sosiale medier. Mer informasjon her.

 

CHANGEMAKER SERIES

Academy Changemaker-serien er en spennende mulighet for selskaper over hele verden til å lære av og knytte kontakt med noen av de mest innovative og innflytelsesrike menneskene som jobber med næringslivet. Sammen med administrerende direktør Sanda Ojiambo, vil disse en-til-en diskusjonene være en gyllen mulighet for «changemakers» å snakke ærlig om deres innsikt, erfaringer og personlige syn på hvordan de kan legge til rette for å jobbe videre med bærekraftsmålene.

En samtale med Sharan Barrow om hvordan man aktiverer en rettferdig omstilling. 27. oktober 2022.

En samtale med Hiba Khan om å drive SDG-innovasjon. 22. november 2022.

 

COMMUNICATION ON PROGRESS 2023

En ny Communication on Progress (CoP)-plattform kommer i 2023. Den nye versjonen gir medlemmene mange fordeler. Fra og med 2023 må alle deltakende virksomheter sende inn den gjeldende CoP rapport mellom 1. mars 2023 og 30. juni 2023 for å beholde aktiv status.

UN Global Compact Academy har flere digitale kurs som skal hjelpe alle deltakende virksomheter med det oppdaterte rapporteringssystemet. Sjekk det ut her.

 

DE NYESTE DIGITALE LÆRINGSKURSENE

En oppsummering av de nyeste digitale læringskursene. De digitale kursene er på engelsk med mulighet for teksting, og kan tas hvor som helst, når som helst. Les mer om kurs her.

Klima og miljø

The Net-Zero Standard. I dette 20 minutters kurset vil man blant annet lære om hvordan man kan sette vitenskapsbaserte mål for netto null (Net Zero) i samsvar med målet om å begrense den globale temperaturstigningen til 1,5 °C, samt lære hvordan virksomheten kan endre og oppdatere korte- og langsiktige klimavitenskapelige mål.

How business can deliver health resilient climate action. Dette kurset gir innsikt i sammenhengen mellom klima, natur, og helse. Hør fra eksperter og bedriftsledere hvordan helserisikoer knyttet til klima og natur påvirker virksomheter og hvorfor det er viktig å takle disse utfordringene i fellesskap.

Implementing a principles-based approach to sustainable oceans business. Dette kurset gir grunnleggende kunnskap om de ni bærekraftige havprinsippene og hvordan man kan jobbe i samsvar med de prinsippene.

Bærekraftsmålene

Likestilling

Menneskerettigheter

Anstendig arbeid

Styresett og anti-korrupsjon