Topplederdebatten 2020 -FULLT - UN Global Compact Norway

Topplederdebatten 2020 -FULLT

Bærekraft og Corona – hvilke lederegenskaper er avgjørende når krisene står i kø?

Debatten vil sette fokus på næringslivets rolle i samfunnet og styrets og toppledelsens ansvar for langsiktig verdiskaping for alle. Utfordringene var allerede store nok – og så kom corona…

Med Matts Johansen CEO Aker BioMarine, investor og eier UMOE Jens Ulltveit-Moe, CEO i Storebrand Odd Arild Grefstad, president og CEO i Statkraft Christian Rynning-Tønnesen, konsernsjef i SAS Richard Gustafson, konsernsjef i Schibsted Kristin Skogen Lund, Founder & CEO, FutureBoards AS Turid Solvang, adm. dir Stiftelsen Tinius Kjersti Løken Stavrum og CEO i UN Global Compact Norge Kim N. Gabrielli.  Debatten ledes av Hanne Christiansen, Aftenposten.

Se live her.

Eventet er fullt og det er ikke lenger mulig å melde seg på for fysisk oppmøte.

Tidspunkt

11. aug
Kl. 08:00 - 09:30

Arrangør

FutureBoards, Aftenposten og UN Global Compact Norge

Hvem kan delta?

  • Alle

Er næringslivets toppledere rustet for å bidra til oppnåelse av bærekraftsmålene i historiens største endringstiår? Hva slags kompetanse, holdninger og verdier trenger vi på toppen av beslutningspyramiden, og hvordan kan nordiske selskaper ta internasjonalt lederskap i dette arbeidet? FutureBoards, Aftenposten og UN Global Compact Norge inviterer investorer, styremedlemmer/-ledere og toppledere fra norsk næringsliv for å finne svaret.

Eventet er fullt, og det er ikke lenger mulig å melde seg på for fysisk deltakelse. Men livestreamen er åpen for alle her.

  • 08.00 – 08.05: Velkommen og introduksjon til temaet v/Turid E. Solvang, FutureBoards
  • 08.05 – 08.10: Kristin Skogen Lund i samtale med Turid E. Solvang
  • 08.10 – 09.20: Paneldebatten med Jens Ulltveit-Moe, Matts Johansen, Odd-Arild Grefstad, Christian Rynning-Tønnesen og Kjersti Løken Stavrum. Debatten ledes av Hanne Christiansen, Aftenposten.
  • 09.20 – 09.30: Oppsummerende samtale med Kim Gabrielli og Turid E. Solvang

Meld deg på

Tidspunkt:

11. aug

Arrangør:

FutureBoards, Aftenposten og UN Global Compact Norge

Hvem kan delta?

  • Alle