Omstilling 2020: Abelia live - Omstillingsbarometeret 2020 - UN Global Compact Norway

Omstilling 2020: Abelia live – Omstillingsbarometeret 2020

2020. Året med pandemi, urolige finansmarkeder, geopolitiske helomvendinger og et arbeidsliv i tilnærmet reform. Enda er vi bare halvveis i året. All tvil er slettet: Omstilling er den nye normalen. Hvordan står det til med Norges omstillingsevne, hva er status i det internasjonale omstillingsmesterskapet og hvordan kan den mye omtalte omstillingen skyte fart?
Del 1: Omstillingsbarometeret 2020

 

Med Omstilingsbarometeret 2020 legges fakta på bordet: Omstillingsevnen til Norge og 21 land måles og for femte år på rad. Hvordan står det til med Norges omstillingsevne, hvordan ligger vi an i det internasjonale omstillingsmesterskapet og hvordan kan den mye omtalte omstillingen skyte fart?

Tidspunkt

11. aug
Kl. 09:00 - 10:15

Arrangør

Abelia

Hvem kan delta?

  • Alle

Omstilling 2020 er fordelt i tre spennende bolker med plass til 50 gjester i lokalet per bolk. Vi inviterer alle våre medlemsbedrifter til å delta. Livestream er åpent for alle. Dersom du ikke kan delta live, fysisk eller digitalt, er alt å se i opptak i etterkant av arrangementet.

Påmelding her.

Konferansier Mads Dokka Blybakken 

8.30-9.00 Mingling 

  • Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia åpner Abelia live.
  • Terje Strøm, sjeføkonom i Ny Analyse presenterer årets hovedfunn i omstillingsbarometeret.
  • Grunde Almeland, Statssekretær for Iselin Nybø.

Året er 2030. Norge har nådd klimamålene, en rekke nye næringer er i ferd med å etablere seg og offentlige utgifter utgjør en stadig mindre del av BNP. Norge har satt stødig kurs mot en vellykket omstilling av økonomien. Hvordan har vi kommet dit, hvilke utfordringer har vi navigert i løpet av tiåret som har gått og hva ligger i horisonten for det neste tiåret? Med kanskje Norges mest omstillingserfarne panel tar vi fatt på visjonen og hvordan Norge skal komme seg dit. 

  • Panelsamtale mellom Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge, Tonje Sandberg, administrerende direktør i Accenture Norge og Arne Norheim, administrerende direktør i Webstep.

Meld deg på

Tidspunkt:

11. aug

Arrangør:

Abelia

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding