Hvordan beskytter vi e-demokratiet vårt? - UN Global Compact Norway

Hvordan beskytter vi e-demokratiet vårt?

I tråd med at samfunnet blir mer og mer digitalt, blir digitale strukturer et stadig viktigere element i norsk infrastruktur. Dette byr på både muligheter og utfordringer. Data og datakraft har sammen et enormt verdiskapingspotensial. Samtidig ser vi i koronatider en bekymringsfull økning i cyberangrep, falske nyheter og svindelforsøk som krever økt årvåkenhet og bevisstgjøring rundt den digitale sikkerheten. Hvordan kombinerer vi behovet for økt verdiskaping med vern av e-demokratiet vårt?

Påmelding her

Tidspunkt

12. aug
Kl. 14:30 - 16:00

Arrangør

Gambit Hill + Knowlton Strategies og Microsoft Norge

Hvem kan delta?

  • Alle
Arrangementet er en del av Møteplass Oslo 2020 – høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjoner. Når Norge skal komme seg ut av koronakrisen, er det helt avgjørende at vi finner de gode løsningene sammen. 12. og 13. august blir derfor nabolaget Litteraturhuset, Park 29 og Lorry fylt med debatter, møter og kveldsarrangementer. Møteplass Oslo 2020 vil ha både fysiske og digitale arrangementer, alle innenfor enhver tids gjeldende smittevernregler.
Møt opp i Amalie Skram på Litteraturhuset for å få med deg foredrag og debatt. Det blir mulighet for å følge arrangementet på nett. I panelet sitter Berit Svendsen, internasjonal sjef i Vipps, Roar Thon, fagdirektør sikkerhetskultur ved Nasjonal sikkerhetsmyndighet, og Microsofts egen Casper Klynge, VP European Government Affairs. Øvrige deltagere annonseres fortløpende! Arrangementet er et samarbeid med NUPI, og ledes av Karsten Friis.

Meld deg på

Tidspunkt:

12. aug

Arrangør:

Gambit Hill + Knowlton Strategies og Microsoft Norge

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding