Investinor: Et kapitalmarked for fremtiden - UN Global Compact Norway

Investinor: Et kapitalmarked for fremtiden

Før krisen utviklet det norske privatkapitalmarkedet seg i positiv retning. Nå har risikovillig kapital tørket opp over natten. Mangelen vil ha enorme følger for norske oppstarts- og vekstselskaper, og dermed norsk innovasjon og vekstevne. Offentlig kapital må bidra til å mobilisere privat kapital. Vi må motvirke at økosystemet som er bygget opp over mange år forvitrer. Hvordan sikrer vi at investorer våger å satse på morgendagens næringsliv – også i en turbulent tid?

Tidspunkt

13. aug
Kl. 10:00 - 11:30

Arrangør

Investinor og Gambit Hill + Knowlton Strategies

Hvem kan delta?

  • Alle
Arrangementet er en del av Møteplass Oslo 2020 – høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjoner. Når Norge skal komme seg ut av koronakrisen, er det helt avgjørende at vi finner de gode løsningene sammen. 12. og 13. august blir derfor nabolaget Litteraturhuset, Park29 og Lorry fylt med debatter, møter og kveldsarrangementer. Møteplass Oslo 2020 vil ha både fysiske og digitale arrangementer, alle innenfor enhver tids gjeldende smittevernregler.
Møt opp i Amalie Skram på Litteraturhuset for å få med deg foredrag og debatt. Det blir mulighet for å følge arrangementet på nett. Terje Lien Aasland, Arbeiderpartiets fraksjonsleder i næringskomiteen på Stortinget, er blant bekreftede innledere. Øvrige debattdeltakere annonseres fortløpende.

Meld deg på

Tidspunkt:

13. aug

Arrangør:

Investinor og Gambit Hill + Knowlton Strategies

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding