Hvordan nå og engasjere unge målgrupper? - UN Global Compact Norway

Hvordan nå og engasjere unge målgrupper?

Alle ønsker å nå de unge, men de færreste får det til. Paneldebatten vil ta pulsen på hva den yngre del av befolkningen tenker, tror, gjør, mener, forbruker og drømmer! Samtalen innledes av analysebyrået

Opinion, med en smakebit fra deres rykende ferske Ung2020-rapport, fulgt av en samtale om hvordan engasjere målgruppen i dag og i morgen. Møt opp i Amalie Skram for å få med deg diskusjonen!

Tidspunkt

12. aug
Kl. 10:00 - 11:30

Arrangør

Gambit Hill + Knowlton Strategies og Opinion

Hvem kan delta?

  • Alle
Arrangementet er en del av Møteplass Oslo 2020 – høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjoner. Når Norge skal komme seg ut av koronakrisen, er det helt avgjørende at vi finner de gode løsningene sammen. 12. og 13. august blir derfor nabolaget Litteraturhuset, Park29 og Lorry fylt med debatter, møter og kveldsarrangementer.
Møteplass Oslo 2020 vil ha både fysiske og digitale arrangementer, alle innenfor enhver tids gjeldende smittevernregler.
Panelet består av: Even Westerveld, leder for Mennesker og Merkevare i Vipps, Frida Marie Grande, kommunikasjonsrådgiver i Amnesty International Norway, Cecile Victoria Jensen, sjef digitale medier i Høyre, Tove Botnen, seniorrådgiver i Opinion og fagansvarlig for Ung2020, Karen Brynildsen, kommunikasjonsrådgiver i Gambit H+K og fagansvarlig «Unge målgrupper». Paneldiskusjonen ledes av Stian Lothe, kommunikasjonsrådgiver i Gambit H+K

Meld deg på

Tidspunkt:

12. aug

Arrangør:

Gambit Hill + Knowlton Strategies og Opinion

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding