Hvordan finansiere elektrifiseringen? - UN Global Compact Norway

Hvordan finansiere elektrifiseringen?

Grønn finansiering vil spille en nøkkelrolle i omstillingen til et klimavennlig og bærekraftig samfunn. Klimaendringer endrer risikobildet, banker og investorer stiller krav til grønne investeringer og markedet for grønne obligasjoner vokser. Hvilken rolle har kraftbransjen i grønn omstart og bærekraftige investeringer? Kan grønn finansiering bringe oss fra store klimamål til konkrete tiltak, og går veien ut av koronakrisen via grønne investeringer?

 

Tidspunkt

11. aug
Kl. 15:00 - 16:00

Arrangør

Statnett og Finans Norge

Hvem kan delta?

  • Alle
Seminaret innledes av konserndirektør Knut Hundhammer, Statnett, som vil snakke om Statnetts bærekraftsarbeid og grønne investeringer. En representant for finansnæringen vil presentere deres perspektiv på grønn finansering. Med på seminaret er også Harald Francke Lund, daglig leder i Cicero Shades Of Green.
Statnett har nettopp gjennomført sitt første grønne obligasjonslån på 3,6 milliarder. I den anledning arrangerer de et seminar om grønn finansiering i kraftbransjen tirsdag 11. august klokken 15.00-16.00 i Klimahuset i Botanisk hage i Oslo.

Link til strømming kommer. Denne er åpen for alle. Vil du delta fysisk melder du deg på under. Det er et begrenset antall plasser i salen av smittevernhensyn.

Meld deg på

Tidspunkt:

11. aug

Arrangør:

Statnett og Finans Norge

Hvem kan delta?

  • Alle