Hvis målet er en hel-sirkulær økonomi, hva gjør vi med giftslantene vi ikke ønsker i ringdansen? - UN Global Compact Norway

Hvis målet er en hel-sirkulær økonomi, hva gjør vi med giftslantene vi ikke ønsker i ringdansen?

Vi er omgitt av miljøgifter. I kosmetikk og elektronikk, tekstiler og bygg. EU jobber med å stramme inn bruken, men hver dag kommer nye stoffer flytende inn på markedet. Og hva gjør vi med slantene fra tidligere kjemikaliefester?

Tidspunkt

12. aug
Kl. 10:00 - 11:00

Arrangør

NOAH

Hvem kan delta?

  • Alle

Bli med å løse utfordringene selv de tøffeste politikerne ikke tar i uten å bruke hansker. Hvordan skal vi håndtere alt som sirkulerer i samfunnet i dag? Kan miljøgiftene bli med i loopen? Det er lett å tenke seg en fullstendig sirkulær økonomi, men er det mulig i praksis? Bør vi diskutere selvhåndteringsgrad av avfall, på samme måte som vi diskuterer en selvforsyningsgrad av varer? Lønner deg seg for miljøet at alle land skal håndtere alt selv?

 

Farlig avfall kan sendes vekk, men blir ikke borte. Kan det bli til noe nytt?

 

Møt noen av Norges fremste eksperter på håndtering av miljøgifter og politikerne som har ansvaret for fremtidens håndtering. Er debatten en giftig cocktail, eller kan vi finne oppskriften på en trygg, sirkulær fremtid?

Link til streaming og begrenset mulighet for fysisk deltakelse sendes til påmeldte deltakere.

Meld deg på

Tidspunkt:

12. aug

Arrangør:

NOAH

Hvem kan delta?

  • Alle