Etisk handel i dag og i morgen – veien til en bærekraftig fremtid? - UN Global Compact Norway

Etisk handel i dag og i morgen – veien til en bærekraftig fremtid?

Velkommen til 20 år med etisk handel og vår Etisk handel konferanse 21. oktober – Norges viktigste møteplass for ansvarlig næringsliv! Meld deg på før 30. september og få Early-bird pris.

Tidspunkt

21. okt
Kl. 09:30 - 16:00

Arrangør

Etisk handel Norge

Hvem kan delta?

  • Alle

Her vil du møte et bredt spekter av bedrifter, offentlige virksomheter, fagbevegelsen og sivilsamfunnet. Konferansen foregår på Latter på Aker Brygge. Latter er en proff arrangør som allerede har lang erfaring med å ivareta smittevern på den tryggeste måten.

Det er bare plass til 200 deltakere, så vær kjapp med å melde deg på. Vi er snart 100 påmeldte allerede.

Hvis du synes det blir vel mye webinarer, så kan du endelig «meter-mingle» (mingle med 1 meter avstand), og treffe andre som jobber med noe av det samme som du gjør.

Deler av programmet live-streames hvis du av ulike grunner ikke kan møte oss på Latter. Men da går du blant annet glipp av parallell-sesjoner/løsningslaber, lunsj og middag på 20-årsmarkeringen klokken 15.

 

Programmet er oppdatert og vi vil blant annet møte Ole Robert Reitan fra REMA 1000, Bård Vegard Solhjell fra Norad og Lucie Katrine Sunde-Eidem statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet, en spennende panelsamtale med våre stiftere om etisk handel egentlig har noe å si, og samtale med våre medlemmer om covid-19 har skilt de ansvarlige fra de uansvarlige? Og selvsagt blir det kåring av vinneren av Etisk handel prisen 2020!

 

Velkommen til et spennende program, med blant annet Ole Robert Reitan, administrerende direktør Rema 1000 AS som snakker om. Etisk handel som gir ringvirkninger og Sirkulærøkonomi og aktsomhetsvurderinger = sant? ved Claire Rodgers, landssjef IKEA Norge.

Se hele programmet her.

Meld deg på

Tidspunkt:

21. okt

Arrangør:

Etisk handel Norge

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding