Det bedrifter bør tenke på når dere tenker på klimarisiko - UN Global Compact Norway

Det bedrifter bør tenke på når dere tenker på klimarisiko

Flom, tørke og ekstremvær. Usikkerhet om leveranser. Raske politiske endringer. Finansielle miljøer og investorer spør nå: Hva vet dere om bedriftens klimarisiko? Kan du svare?

Lenke til streaming kommer og krever ingen påmelding, for ønske om fysisk oppmøte eller tilsendt streaming link, meld deg på her.

Se live her.

Tidspunkt

11. aug
Kl. 16:30 - 17:15

Arrangør

Footprint, Veidekke, KBN

Hvem kan delta?

  • Alle

World Economic Forum traff kanskje ikke helt når de rangerte ekstremvær og klimarisiko som potensielt verre for næringslivet i 2020 enn smittsomme sykdommer.

Likevel. Flom, tørke og ekstremvær. Raske politiske endringer. Ungdom som gjør opprør. Usikkerhet i leveranser og verdikjeder. Alt dette er klimariskoer, og når pandemien går over vil klimarisiko følge oss i økende grad de kommende ti-årene. Investorer og finansielle miljøer spør nå bedrifter: Hva vet dere om egen klimarisiko? Vet du ingenting har bedriften din fort en utfordring. I motsetning til en pandemi er det langt mer en bedrift kan gjøre for å møte klimaendringer og raske endringer i rammevilkår forberedt. De beste er allerede i gang med å se forretningsmuligheter.

I dette korte faglige møtet får du en rask innføring i hva du som bedriftsleder, politiker, konsulent eller bærekraftansvarlig må tenke på når du skal tenke på klimarisiko.

 
Program:
– Hva må bedrifter vite om egen klimarisiko? Hvordan bruke slik kunnskap i scenarioarbeid
– Forskjell mellom fysisk risiko og overgangsrisiko ved Footprint
Kommunalbanken forteller om forventninger fra investorer og finansielle miljøer
Veidekke Industrier forteller om hvordan de har brukt klimarisikovurderinger som en del av strategiarbeidet i bedriften

Meld deg på

Tidspunkt:

11. aug

Arrangør:

Footprint, Veidekke, KBN

Hvem kan delta?

  • Alle