Den nasjonale bærekraftskonferansen 2021

Bærekraftsminister Nikolai Astrup og utviklingsminister Dag-Inge Ulstein inviterer til digital konferanse om bærekraftsarbeidet i Norge.

Tidspunkt

2. jun
Kl. 09:00 - 12:30

Sted

Digitalt

Arrangør

Regjeringen

Hvem kan delta?

  • Alle

Målet med konferansen er å mobilisere hele landet til en felles innsats for å nå bærekraftsmålene innen 2030. Konferansen skal belyse muligheter og utfordringer knyttet til bærekraftsarbeidet i Norge, og vise sammenhengen mellom Norges engasjement nasjonalt og internasjonalt. 

Bærekraftsarbeidet er noe som berører og engasjerer oss alle. Hvordan utløser vi en felles kraft i arbeidet, og hvordan kan vi sammen jobbe med bærekraftig omstilling? Dette vil bli belyst og diskutert under konferansen.

Statsminister Erna Solberg deltar på konferansen. Det gjør også bærekraftsminister Nikolai Astrup og utviklingsminister Dag-Inge Ulstein, representanter fra kommune- og fylkessektoren, næringslivet, arbeidslivsorganisasjoner, sivilt samfunn og forskningsinstitusjoner. 

Vi håper på en bred diskusjon og deltagelse fra alle samfunnssektorer. Derfor ønsker vi representanter fra sivilsamfunn, næringsliv, akademia, offentlige virksomheter og folk flest velkommen til den nasjonale bærekraftskonferansen!

Konferansen arrangeres digitalt og vil sendes direkte fra denne nettsiden. Det er gratis å delta og det krever ingen innlogging.

Du kan koble deg på fra PC, nettbrett eller mobiltelefon for å følge innlegg og panelsamtaler. I noen deler av programmet vil det også være mulighet for å sende spørsmål og kommentarer til de som sitter i studioet.

Om du ikke har anledning til å følge konferansen direkte 2. juni vil opptak være tilgjengelig i vårt mediearkiv i etterkant av konferansen.

Programmet finner du her.

Har du spørsmål, send en epost til: berekraft@kmd.dep.no

Meld deg på

Tidspunkt:

2. jun

Sted:

Digitalt

Arrangør:

Regjeringen

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding