Cash is QUEEN med DNs journalister Jorun Sofie Fallmo Aartun & Anita Hoemsnes - UN Global Compact Norway

Cash is QUEEN med DNs journalister Jorun Sofie Fallmo Aartun & Anita Hoemsnes

Gjester: Oslo Met-rektor Curt Rice, advokat Ramborg Elvebakk og stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (H), direktør Libe Rieber Mohn i Integrerings- mangfoldsdirektoratet, advokat Dyveke Hamza i Haavind og jurist og rettshjelper Servet Yildiz i rettshjelpsfirmaet Sterk Legal

Etter en spesiell vår og avlysning av Arendalsuka har behovet for en møteplass for politikk, organisasjons- og næringsliv sjelden vært større. DN vil derfor også i år lage en arena i august for de viktigste samtalene.

Gjennom et tre dagers direktesendt studio på taket av DNs lokaler i Oslo møtes våre fremste politikere, næringslivsledere og fageksperter til debatt og samtaler for å bidra til økt innsikt og engasjement.

Det vil bli livesendinger fra morgen til ettermiddag tirsdag, onsdag og torsdag i uke 33 med en kombinasjon av redaksjonelle sendinger og sendinger i samarbeid med kunnskapsrike samarbeidspartnere. Fra tirsdag 11. august vil du kunne se sendingene direkte på denne siden. Alle sendingene vil også bli publisert som opptak om du ikke får med deg alt.

Alt innhold fra DN Studio vil være åpent for alle og det kreves ingen innlogging.

Har du spørsmål om DN Studio kan du kontakte oss på dnlive@dn.no.

 

Tidspunkt

13. aug
Kl. 16:30 - 18:00

Arrangør

DN

Hvem kan delta?

  • Alle

Meld deg på

Tidspunkt:

13. aug

Arrangør:

DN

Hvem kan delta?

  • Alle