Omstilling 2020: Abelia live - Digital omstilling - UN Global Compact Norway

Omstilling 2020: Abelia live – Digital omstilling

2020. Året med pandemi, urolige finansmarkeder, geopolitiske helomvendinger og et arbeidsliv i tilnærmet reform. Enda er vi bare halvveis i året. All tvil er slettet: Omstilling er den nye normalen. Hvordan står det til med Norges omstillingsevne, hva er status i det internasjonale omstillingsmesterskapet og hvordan kan den mye omtalte omstillingen skyte fart?

Del 2 – Digital Omstilling

Vi er nødt til å finansiere de offentlige utgiftene på smartere og grønnere måter enn i dag. Teknologi og digitalisering er nøkkelen, men hvordan låser vi opp? Norge trenger en stor og sterk teknologisektor, med gode eksportmuligheter. Ikke bare trenger vi folk som kan ta i bruk teknologi, men spesialstyrkene som kan utvikle den og digitalisere landet. Hvordan kommer vi ditt – hvordan skjer den digitale omstillingen?

Tidspunkt

11. aug
Kl. 12:00 - 13:15

Arrangør

Abelia

Hvem kan delta?

  • Alle

Abelia Live: Omstilling 2020 er fordelt i tre spennende bolker med plass til 50 gjester i lokalet per bolk. Vi inviterer alle våre medlemsbedrifter til å delta. Livestream er åpent for alle. Dersom du ikke kan delta live, fysisk eller digitalt, er alt å se i opptak i etterkant av arrangementet.

Konferansier Mikal Kvamsdal

11.30-12.00 Mingling

  • Kjetil Thorvik Brun, leder for teknologi og digitalisering i Abelia holder innledning
  • Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland
  • Panelsamtale mellom Tor Andreassen, Professor ved NHH og leder av Digital Innovation Hub, Ieva Martinkenaite, leder for analyse og AI i Telenor og Katrine Seel, PHD- student og ansatt i SINTEF Digital.

I panelsamtalen forteller de blant annet om Digital Innovation for Growth som er et samarbeidet mellom NHH, NTNU og Telenor. For å lykkes med digital omstilling så må vi etablere et tettere samarbeide mellom ulike nasjonale fagmiljøer som for eksempel NTNU og NHH.  

  • Lauga Oskarsdottir, labsjef og Karianne Melleby, partneransvarlig i Startuplab

Meld deg på

Tidspunkt:

11. aug

Arrangør:

Abelia

Hvem kan delta?

  • Alle

Påmelding